Despre noi

Conceptul Morph-O

Suntem visatori. Ideea de la care pornim întotdeauna este simplă: să împărtășim experiența noastră pentru a transforma cel mai important moment al vieții tale într-unul cu adevărat remarcabil. Fericirea ta este sursa noastră de inspirație – rochiile MORPHO sunt special create pentru a pune în valoare farmecul și frumusețea fiecărei mirese.
Îndrăznim să aducem piese vestimentare de excepție, unice, care să învăluiască în magie ziua nunții tale.

Suntem deschisi să realizăm și alte modele de rochii de mireasă dacă vei veni cu cateva idei sau o fotografie a modelului dorit. Cum ne gândim noi la toate, îți oferim și rochii de seară la comandă, rochii pentru domnișoare de onoare sau nașe.

Visul nostru? Să îți îndeplinim dorințele și să fim martorii plăcerii tale de a alege rochia perfectă. Exact așa cum ai visat-o!

morph-o

Colectiile Morph-o

Descoperiți varietatea de țesături și texturi, margele, pe care Morph-o v-o pune la dispozitie in toate colectiile afisate pe site.

 Experienta Morph-o este unicata, venind in ajutorul viitoarelor mirese , pentru a face alegerea perfecta.

Știati ca?

Morpho este un fluture superb care trăiește în pădurile tropicale. Frumusețea sa a fost cea care ne-a inspirat să creăm Brandul MORPHO. Scopul nostru? Să încântăm privirile clienților noștri cu creații vestimentare deosebite – concepute pentru a aduce magie în cea mai importantă zi din viața lor!